امروزه کاهش مصرف روغن خوراکی یکی از مهمترین مسائلی است که مورد توجه  قرار گرفته و بر این اساس با توجه به بررسی های انجام شده استفاده از روغن در بسته بندی به صورت افشانه یکی از بهترین شکل های استفاده از روغن مایع است و دارای ویژگی های متعددی است .

Ginger tea

برخی از مزایای  استفاده از افشانه های روغن  خوراکی

  • روغن داخل افشانه همیشه در محیط کاملا بسته ای نگهداری می شود.

     

  • تحت کنترل قرار گرفتن میزان مصرف روغن خوراکی. (بهینه سازی مصرف روغن)

  • سهولت استفاده از روغن برای مصرف کننده. (کارایی بهتر)

  • جلوگیری از تغییرات فیزیکوشیمیایی روغن. (با توجه به نوع بسته بندی)

  • افزایش سطح سلامتی افراد و به طبع آن ارتقاء سلامت جامعه.

  • کاهش حداقل 40 درصدی بیماری های ناشی از مصرف بی رویه روغن (در صورت جایگزینی این روش مصرف، برای روغن)

  • کاهش هزینه دولت و مردم به واسطه حذف هزینه های کاهش بیماری های ناشی از مصرف بی رویه روغن

  • هیچگونه هوایی به داخل قوطی نفوذ پیدا نمی کند.

  • با توجه به این که یکی از عوامل موثر در کاهش کیفیت روغن، نور می باشد ، ولیکن با توجه به این که نور به داخل قوطی نمی تابد از علل افزایش ماندگاری روغن می شود.

  • با توجه به این که در بعضی مواقع ، زمان استفاده از تمامی روغن داخل بطری ، طولانی می شود اکسیژن وارد شده کیفیت روغن داخل بطری را کاهش می دهد ولیکن در افشانه روغن به هر میزان میتوان روغن استفاده نمود بدون این که با هوا در تماس باشد .

  • این محصول قابل استفاده در طبخ و تزیین انواع غذا از جمله برنج، سالاد و دسرها و شیرینی¬ها می¬باشد.

  • کنترل مصرف و استفاده بهینه از روغن ، چرا که در این روش میزان مصرف روغن کم و بهینه می شود و همچنین به دلیل شرایط نگهداری ماندگاری روغن افزایش می یابد.

  • از مهمترین نتایج ایجاد محصول افشانه روغن ارتقا شاخص های سلامت و بهداشت برای مصرف کنندگان می باشد.