مقالات زعفران http://zarafshanspray.ir/index.php/blog/saffron-articles Sun, 05 May 2024 12:41:02 +0000 Joomla! - Open Source Content Management fa-ir زعفران تقلبی http://zarafshanspray.ir/index.php/blog/saffron-articles/188-fake-saffron http://zarafshanspray.ir/index.php/blog/saffron-articles/188-fake-saffron

اكثر توليدكنندگان زعفران‌هاي تقلبي، از بسته‌بندي‌هايي فاقد مشخصات كامل و صحيح توليدكننده استفاده مي‌كنند، به همين دليل هم پيش از هرچيز حين خريد از ذكر اطلاعاتي چون نشاني كامل كارخانه، شماره تلفن، شماره پروانه ساخت، نام و ثبت تجاري، سري ساخت يا توليد، تاريخ توليد و انقضا، وزن خالص، نوع و درجه‌بندي زعفران، علامت استاندارد و علامت تأييد وزارت بهداشت روي بسته‌بندي مطمئن شويد.

]]>
مقالات زعفران Wed, 14 Jun 2017 08:04:15 +0000
مزایای استفاده از افشانه زعفران http://zarafshanspray.ir/index.php/blog/saffron-articles/181-rose-hip-tea http://zarafshanspray.ir/index.php/blog/saffron-articles/181-rose-hip-tea استفاده از افشانه زعفران دارای مزایای متعددی است که نتیجه تحقیقات گسترده پژوهشگران و متخصصان محصولات غذایی زرافشان می باشد.

]]>
مقالات زعفران Fri, 10 Jun 2016 09:52:00 +0000
مشخصات فنی افشانه زعفران زرافشان http://zarafshanspray.ir/index.php/blog/saffron-articles/184-green-tea http://zarafshanspray.ir/index.php/blog/saffron-articles/184-green-tea محتوی این قوطی دارای ماندگاری بالایی است، به گونه ای که در این مدت کیفیت و خواص خود را حفظ می­کند. ماده اصلی استفاده شده در این محصول زعفران درجه 1 می باشد که ابتدا در آزمایشگاه تخصصی شرکت آیدانمای نقش جهان بررسی می گردد و در صورت تایید جهت استفاده به واحد تولید ارسال می گردد.

]]>
مقالات زعفران Thu, 09 Jun 2016 09:52:00 +0000
انواع زعفران http://zarafshanspray.ir/index.php/blog/saffron-articles/185-blend-of-teas http://zarafshanspray.ir/index.php/blog/saffron-articles/185-blend-of-teas در ایران معمولا زعفران تولیدی را به شش دسته تقسیم بندی میکنند.

]]>
مقالات زعفران Wed, 08 Jun 2016 09:52:00 +0000